Popis
Ako pripraviť Flammkuchen?
Tenučké cesto natrite lahodným krémom, naukladajte čerstvú cibuľku posypte syrom a nakoniec doplňte slaninkou alebo lososom, avokádom, šunkou, sušenými paradajkami či hľuzovkou…
Dodatočné služby a vybavenie
Videoprezentácia
Mapa
Detailný popis
-
Čo to Flammkuchen vlastne je?
Flammkuchen alebo Tarte, Flambée pochádza z Francúzskeho alsaského regiónu. Už sa ale udomácnil v desiatich štátoch, napr. Švajčiarsko, Rakúsko, Slovensko. S veľkou obľubou, ale preniká po celej Európe a mieri aj smerom na východ. Jeho popularita rastie rapídne rýchlo, pretože je chutný, ľahký bez droždia čo ocenia nie len dámy, bez chemických prísad a jeho výroba Vám nezaberie viac ako dve minúty práce. Vyrába sa podľa prísnych hygienických predpisov HACCP. Veľa ľudí si ho zo začiatku porovnáva s pizzou aj keď s tým nič spoločné nemá. Hlavné výhody sú v praktickosti a rýchlosti prípravy. Nepotrebujete sa zdržiavať výrobou cesta, pečie sa len dve minútky, vždy dokončené čerstvými surovinami , minimálny pracovný priestor, nepotrebujete pizza kuchára, malá počiatočná investícia ... Hodí sa do hotelov a reštaurácií ale aj do kaviarní ako aj do pivárni, na diskotéky či na kúpaliska, bowling ale aj pre cateringové akcie, festivaly atď. Určuje moderný trend v gastronómii vďaka variabilite a jednoduchosti.
infoslovakia
Super pochúťka. Odporúčam.