Blog

14.11.2019 0 komentárov

Flammkuchen – Čo to vlastne je?

Flammkuchen alebo Tarte, Flambée pochádza z Francúzskeho alsaského regiónu. Už sa ale udomácnil v desiatich štátoch, napr. Švajčiarsko, Rakúsko, Slovensko. S veľkou obľubou, ale preniká po celej Európe a mieri aj smerom na východ.

Jeho popularita rastie rapídne rýchlo, pretože je chutný, ľahký bez droždia čo ocenia nie len dámy, bez chemických prísad a jeho výroba Vám nezaberie viac ako dve minúty práce.

Vyrába sa podľa prísnych hygienických predpisov HACCP. Veľa ľudí si ho zo začiatku porovnáva s pizzou aj keď s tým nič spoločné nemá. Hlavné výhody sú v praktickosti a rýchlosti prípravy. Nepotrebujete sa zdržiavať výrobou cesta, pečie sa len dve minútky, vždy dokončené čerstvými surovinami , minimálny pracovný priestor, nepotrebujete pizza kuchára, malá počiatočná investícia … Hodí sa do hotelov a reštaurácií ale aj do kaviarní ako aj do pivárni, na diskotéky či na kúpaliska, bowling ale aj pre cateringové akcie, festivaly atď. Určuje moderný trend v gastronómii vďaka variabilite a jednoduchosti.

Dobrú chuť Vám praje: Flammkuchen Elsas – Slovensko

Bližšie informácie, ako aj bezplatnú prezentáciu môžete získať na tel. čísle: +421 919 457 505

Pridať komentár

Your email address will not be published.